Het programma voor a.s. weekend staat op de site.

Ook doordeweeks wordt er weer gehandbald en wel op woensdag 12 december a.s. DMW2 moet naar Voorhout voor de ontmoeting met Foreholte 1, aanvang 20.00 uur.  Een half uur later ontvangt DMW1 in eigen Boswijk hal het Wateringse Velo 2.

Dames 1, Heren 2 & Heren 1

Dames 1 hoopt natuurlijk na de knappe overwinning in en tegen Bentelo meteen door te pakken met een positieve uitslag in de thuiswedstrijd tegen Volendam. De promovendus uit Noord-Holland staat momenteel op de 4e plaats dus de vorm bij de dames van André de Waal zal picobello in orde moeten zijn om er een echte match van te kunnen maken. Wij hebben daar zeker wel vertrouwen in. Na de dames is dit keer de hoofdact van de avond het treffen tussen onze reserves en Reehorst 1. Bij winst van onze talenten haakt het aan bij de subtop, bij verlies moet men vooralsnog in de wachtkamer. Wij voorzien een heerlijk avondje Hercules dus kom de dames en heren gewoon even flink aanmoedigen!

De mannen van Zsigmond Makay kenden een succesvol weekend. Zelf winnen van het zeer taaie Arbo Rotterdam en de koppositie in de schoot geworpen krijgen door het verlies van koploper Aalsmeer. Om deze nieuw verworven status te behouden, dient men a.s. zondagmiddag in Emmen de reserves van E&O te verslaan. De concurrentie heeft dan al een dag eerder tegen elkaar gespeeld want met Arbo Rotterdam vs Aalsmeer en Olympia’89 vs HAVAS op de rol, strijden de nummers 5 t/m 2 om hun positie op de ranglijst.

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.