Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

DMW1 speelde vanavond in eigen huis tegen Rijnstreek en maakte korte metten met de bezoeksters, 25-9 ! DMW2 komt morgen in actie. In Wateringen wacht Velo DMW2. Aanvang in de Velohal is 21.00 uur.

Dames 1 en Heren 1

De zwaar gehavende ploeg van Richard Rijkens en Bart de Koning knokte in de kelderkraker tegen Velo afgelopen zaterdag voor wat ze waard was maar na 25 minuten volop strijd, sloeg de thuisclub een gaatje dat vervolgens na de thee gestaag werd uitgebouwd tot een ruime overwinning. Voor het technisch koppel de zware opgave om de teleurgestelde dames weer de nodige moed in te praten voor de volgende kraker die a.s. zaterdag in de Boswijk Arena op de kalender staat. Zowel Velo (inhaalduel) als E&O wonnen de afgelopen dagen van Quintus DS2 en hierdoor is het gaat met de veilige 12e plek ondertussen opgelopen tot 3 punten. Een overwinning op E&O is derhalve een must als de geplaagde formatie nog de dreigende degradatiedans wil ontspringen! Kom zaterdag allemaal naar Boswijk en kom die meiden aanmoedigen! Zij verdienen echt jullie steun. En zijn hebben al eerder aangetoond dat ze dan tot grootse daden in staat zijn. Wij wensen de dames heel veel succes!

De heren van Zsigmond Makay, Mark Baptist en René Lier hebben voorlopig nog geen competitieverplichtingen.

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.