Het programma voor a.s. weekend staat op de site. Maar ook doordeweeks wordt er weer gehandbald. Morgenavond speelt DMW1 in de Boswijk Arena tegen Velo 1, aanvang 20.30 uur en het 3e team van de Wateringse dames is donderdagavond in de Velohal de opponent van DMW2. Hier is de aanvang 21.00 uur.

Hercules Talent Night en titelduels

Het seizoen voor onze vlaggenschepen zit er alweer op maar de overige teams hebben nog de nodige duels in de zaal af te werken. Zo valt er zaterdagavond in Boswijk hopelijk genoeg te genieten als onze opleidingsteams bij de mannen in actie komen. HA1 strijdt met Aalsmeer en Hellas om de titel. Zaterdag ontvangt het aartsrivaal Hellas en om de druk op Aalsmeer te houden, moet er gewonnen worden, ook omdat over 2 weken in Aalsmeer de kraker op de kalender staat. Wij verwachten dus een spektakel van jewelste a.s. zaterdag en zulke titanengevechten mag je eigenlijk niet missen! Het opleidingsteam ontvangt het Amsterdamse US dat ook nog kans maakt op de titel. In de heenwedstrijd waren de hoofdstedelingen duidelijk de bovenliggende partij. Alle reden voor onze talenten om sportief revanche te nemen. Bij winst kan de huidige nr 7 ook nog een flink aantal plekjes stijgen (maximaal 4e plaats) en dat zou een mooie beloning zijn voor het 2e combinatieteam van Hercules en WHC, dat dit seizoen voor het eerst samenspeelt.

HC1 en De Ballende Mannen 1 gaan op voor het kampioenschap

Het team van Teun de Hoog doet het dit seizoen uitstekend en heeft met nog 1 duel tegaan de beste papieren in hun poule. Maar dan moet er wel gewonnen worden van Quintus, één van de 2 concurrenten van deze jonge talenten. Alleen bij winst houdt het Ventura en Quintus onder zich en is de titel binnen! In Kwintsheul, in het hol van de leeuw, barst de strijd vanaf 14.50 uur los!  In  St. Pancras is dan de titelstrijd bij de Ballende Mannen al een half uur onderweg. De trotse koploper heeft tegen de laatst overgebleven concurrent Vrone aan 1 punt genoeg voor de titel. De Noord-Hollanders moeten winnen om in theorie nog aanspraak te kunnen maken op het kampioenschap! Wij voorspellen een megaclash in sporthal “De Oostwal”

Alle reden om deze 2 teams maar natuurlijk ook alle andere Hercules vertegenwoordigers in actie te zien en aan te moedigen, dus pik je wedstrijdjes er tussenuit en geniet weer een weekend lang van heel veel handbal hoogstandjes.

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.