Het programma voor a.s. weekend staat nu op de site.

Midweeks handbal

De 2 midweekse teams kennen deze week hun eigen Hercules Midweek Night want zij spelen morgenavond allebei in de Boswijk Arena. DMW2 opent om 19.30 uur de avond tegen TOGB. DMW1 sluit de Midweek Night af met het treffen tegen de Zoetermeerse vrienden van Gemini, aanvang 20.30 uur.

Dames 1 en Heren 1

De 1e editie van de Hercules Night van het seizoen 2019-2020 liep voor beide vlaggenschepen uit op een fiasco. De dames konden de bezoekers uit de hoofdstad in de 1e helft nog redelijk goed volgen maar na rust was er geen houden meer tegen een ontketend Westsite en werd de geplaagde selectie van Richard Rijkens en Bart de Koning volledig weggevaagd door de huidige nr 4 op de ranglijst. A.s. zaterdag krijgt het wederom een zware opgave voor de kiezen als het moet afreizen naar Beek (Limburg) voor de ontmoeting met BFC dat momenteel de 3e plaats inneemt. Het is elke week weer flink puzzelen voor het technische duo om een zo sterk mogelijke selectie te formeren. Gelukkig begint elk duel weer netjes met 0-0 dus kansen op een goede afloop zijn er altijd.

De mannen van Zsigmond Makay en Mark Baptist dachten hun fans op een prachtige Night te kunnen trakteren en na de kansloze missie in Volendam was men zeer gebrand op een goed optreden tegen de koploper uit Emmen. Helaas was na 10 minuten spel al snel duidelijk dat er ook deze avond niet veel eer te behalen viel tegen een sprankelend en full speed spelende lijstaanvoerder. Komende zondag moet ook de herenselectie naar Limburg voor de taaie ontmoeting met het opleidingsteam van Lions. De technische staf zal flink wat herstelwerkzaamheden moeten verrichten om het team weer op het juiste spoor te krijgen. Hopelijk gaan we daar zondag al wat van terugzien.

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.