Het programma voor a.s. weekend staat op de site. Maar ook doordeweeks wordt er gehandbald. Vanavond staat de 1e ronde om de Jan Alma Cup op het programma. Hercules DS2 neemt het op tegen Oliveo DS2. Morgenavond komt DMW DS2 thuis in actie tegen Velo DMW DS3 en donderdagavond is Wateringen het strijdtoneel voor Velo DMW DS1 en Hercules DMW DS1

Dames 1 en Heren 1

De dames van André de Waal zijn 2019 goed begonnen. De eerste horde werd met succes genomen en dat geeft goede hoop voor het vervolg van de competitie waarin nog de nodige punten bijeen gesprokkeld moeten worden om het verblijf in de 1e divisie veilig te stellen. A.s zaterdag staat de uitbeurt tegen ZAP op het programma. De heenwedstrijd werd destijds een prooi voor onze favorieten. Laten we hopen dat ook Breezand de dames gunstig gezind is.

De mannen van Zsigmond Makay maakten hun favorietenrol voor de titel volledig waar in de topper tegen Olympia’89. Van de eerste tot de laatste seconde werd er voor elke cm gestreden en dit betaalde zich uit in een zeer overtuigende zege op de Brabanders die geen moment de kans kregen om er een echt duel van te maken. In het eerste thuisduel van 2019 ontvangt de koploper in Sporthal Loosduinen Atomium’61. Dat belooft weer het nodige vuurwerk!!

Veel succes en plezier allemaal! 

Voor uitslagen, standen of het (volledige) programma over een langere termijn (evt. per team), kun je naar de plugin van de bond. Deze is in het menu opgenomen onder menuoptie ‘Nieuws/Uitslagen‘ of check de HandbalNL app.