Topsport

Het unieke aan Hercules is de combinatie van een ambitieus topsport deel en een warme familieclub die samen een krachtig geheel vormen.

Hercules heeft een aantal turbulente jaren gekend. Van promoties naar het hoogste niveau tot aan onverhoopte degradaties. Deze ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat het begrip topsport hoog op de agenda staat.

Bij Hercules vinden wij nog altijd dat top- en breedtesport naast elkaar moeten bestaan.

Onze damesselectie komt ook dit seizoen uit in de eerste divisie. Met Bart de Koning en Richard Rijkens aan het roer verwachten wij dat onze dames ook dit seizoen zullen vechten voor wat ze waard zijn.

Onder de naam B&B Healthcare/WHC-Hercules komen onze heren in actie. Tijdens het seizoen 2019-2020 zijn er wederom twee teams samengesteld: één in de eredivisie en één in de tweede divisie. Ook dit seizoen staat Zsigmond Makay aan het roer, daarbij geassisteerd door Mark Baptist. Het 1e jaar van de samenwerking tussen WHC en Hercules leverde al meteen de titel in de 1e divisie op waardoor de fusieploeg deze jaargang in de eredivisie, het hoogste niveau van Nederland, mag uitkomen. Ook hebben de samenwerkende clubs sinds vorige seizoen een A-team geformeerd dat ook dit seizoen weer in de landelijke jeugddivisie uitkomt.


Damesselectie 2019-2020

Herenselectie 2019-2020