Dames

De damesselectie van het kersverse trainersduo Bart de Koning en Richard Rijkens is gisteren met de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Naast de nodige uurtjes in het krachthonk van B&B Healthcare wordt er natuurlijk ook flink aan de conditie geschaafd en zal de handbal zeker niet ontbreken. Voorafgaand aan de geplande oefenduels staat er eerst een trainingsdag op het programma (17 augustus a.s.). Het Belgische St. Truiden, spelend in de eredivisie, is op zaterdag 24 augustus de eerste oefenpartner. Een week later wordt er opnieuw geoefend, de opponent is op dit moment nog niet bekend.

start competitie

Het 1e team start de competitie op zondag 8 september met een uitwedstrijd tegen PSV. Zodra we over meer info beschikken met betrekking tot aanvangstijden en plaats van handeling van de oefenduels zullen we dat z.s.m. met jullie delen.

Heren

De heren van Zsigmond Makay mogen na het kampioenschap weer op het hoogste niveau van Nederland acteren. De voorbereiding op het nieuwe seizoen start a.s. dinsdag 6 augustus. 4 dagen later, op zaterdag 10 augustus, staat al meteen een trial op het programma als in Volendam tegen de gastheer en Hellas wordt geoefend. Dinsdag 13 augustus is HVV’70 sparringpartner in sporthal Loosduinen (aanvang 20.30 uur). Zaterdag 17 augustus organiseert gastheer EHC een trial met DWS en B&B Healthcare/WHC-Hercules, locatie Groenezoom 4. Naast deze reeds geplande oefenduels zullen er mogelijk nog wat partijtjes worden toegevoegd, met name voor het opleidingsteam.

start competitie

Het combinatieteam start de competitie op zaterdag 31 augustus met een uitduel bij medepromovendus Olympia’89 in Oss (aanvang 20.45 uur).