De 1e divisie bij de heren nadert met rasse schreden z’n ontknoping. Ons vlaggenschip kan vanavond de titel in de wacht slepen. Wij rekenen erop dat vele fans de weg naar sporthal De Vliethorst in Voorschoten weten te vinden om de mannen van Zsigmond Makay naar het kampioenschap toe te juichen.

Wat een knappe prestatie van de technische staf en de spelers om in nog geen jaar tijd zo succesvol te kunnen zijn. Het bundelen van de krachten van De Hongaarse coach heeft in korte tijd van de talenten van WHC en Hercules een prima werkend team weten te smeden en de missie: promotie naar de eredivisie, kan in speelronde 23 al worden verwezenlijkt.

Maar wie zijn die mannen eigenlijk?

Hercules ging voor jullie op pad en in aanloop naar ‘Championship Day’ hebben we in de afgelopen dagen steeds een aantal spelers aan jullie voorgesteld. Vandaag de laatste serie portretten waaronder 2 superjonge talenten, de sluitpost en trainer/coach Zsigmond Makay. Van René Lier hebben we helaas nog geen CV binnen. Mochten we die een dezer dagen alsnog bij’m weten te ontfutselen, delen we deze natuurlijk ook nog!

We zien jullie VANAVOND!!


Vandaag in the picture: Jonah Baak, Thimo Bakker, Stefan Stapper en Zsigmond Makay