Voorbereiding selecties in volle gang !

We kijken er naar uit. Genieten van een handbalwedstrijd, dat hebben we gemist. We gaan weer beginnen en dat met de nodige maatregelen in verband met Covid-19.
voor de spelers en voor het publiek. Zo zijn er richtlijnen, routes, maximum aantallen publiek, registreren etc. We zetten de laatste puntjes nog op de i.

1 ding is zeker, anderhalve meter is de maatstaf voor alle (sport)activiteiten.  En op de tribune kunnen we maximaal 100 mensen een plek geven en in de kantine wordt het ook anders. Zitplaatsen bijvoorbeeld, niet zo maar rondlopen en staan.

Maar we zijn oh zo blij dat we je weer kunnen verwelkomen en gaan er van uit dat jij ook weer met plezier komt kijken en een drankje komt doen.

Donderdag 27 augustus oefenwedstrijden in Boswijk
De dames B&B Healthcare/Hercules nemen het op tegen Westlandia, aanvang 19.00 uur en aansluitend betreedt de B&B Healthcare WHC/Hercules herenselectie de Boswijk Arena voor het oefenduel met de heren van EHC, aanvang 20.45 uur.
Kom gerust kijken, maar vol is vol natuurlijk.

Omdat het de eerste wedstrijden zijn, kijken we nog hoe we registreren. Voor deze avond liggen er in ieder geval intekenlijsten waar je je naam en telefoonnummer op kunt vermelden.