Vertrouwenscontactpersoon

 

Als vereniging vinden wij het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt. Heb jij te maken met ongewenst gedrag of wil je graag een luisterend oor, stuur dan een kort mailtje naar onze vertrouwenscontactpersoon met je telefoonnummer, dan belt Melissa je terug. 

 

Melissa stelt zich voor:

Hallo allemaal,

Mijn naam is Melissa Marten en ik ben moeder van 2 kinderen, waarvan de jongste als keeper handbalt in de HCJ1. Hij is 15 mei 2022 jl. met zijn team 2e geworden van Nederland. Ik ben supertrots op hem, het hele team en de begeleiding.
In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als teammanager (Jeugd en Maatschappelijke Ondersteuning) bij de gemeente Den Haag. Daarnaast ben ik ook 4 uur per week werkzaam als vertrouwenspersoon voor de gemeente. Begin van dit jaar werden er bij Hercules vrijwilligers gevraagd. Eén van de functies was die van vertrouwenscontactpersoon. 1 plus 1 = 2 dus ik besloot me aan te melden. Begin april ben ik geschoold voor deze rol en bij deze laat ik van me horen.

Waarvoor kun je bij mij terecht? Als je een luisterend oor nodig hebt, iemand om mee te sparren als (je vermoedt dat) er sprake is van ongewenst gedrag. Dat kun je als speler, als ouder en als begeleider doen. Bij ongewenst gedrag kan je denken aan pesten, intimidatie, geweld, seksuele intimidatie of discriminatie. Als je daar meer over wilt weten zou je eens kunnen kijken op deze website: Centrum Veilige Sport Nederland. Daar staan ook duidelijke voorbeeldvideo’s op.

Is jou of iemand in je omgeving tijdens een training, wedstrijd of toernooi iets naars overkomen? Blijf er niet mee rond lopen. Neem contact met mij op en in een veilige omgeving, waar jij je op je gemak voelt, kan jij je verhaal kwijt. Je kunt me mailen op vertrouwenscontactpersoon@hercules-handbal.nl. Ook ben ik terug te vinden op de sidebar van de homepage of onder het kopje contact op de website van Hercules.

Ik wens iedereen een sportieve en veilige tijd bij Hercules toe.

Hartelijke groet, Melissa