Hoi Hercules supporters,

A.s. zaterdag staat Hercules Night IV op het programma waarbij vanaf 19.00 uur de heren van trainer/coach Esmée Martens het opnemen tegen het Schiedamse Ventura en dit betekent voor de insiders een 4 puntenstrijd.

Het hoofdgerecht beloofd een spektakel van jewelste te worden want het vlaggenschip krijgt het Emmense E&O op bezoek dat afgelopen weekend in eigen huis de volle winst pakte terwijl onze favorieten voor eigen fans rivaal Hellas met de punten uit Loosduinen zag vertrekken. Om i.i.g. in de subtop mee te kunnen blijven draaien, moet er eigenlijk wel gewonnen worden.

In Emmen speelde het combinatieteam destijds een van z’n beste duels tot nu toe. Lukt het Koen Houdijk & Co. om voor een vol Boswijk de opponent opnieuw 2 punten afhandig te maken. Vanaf 20.45 uur wordt de afworp genomen.

Dus kom in groten getale naar de Laan van Kans en geniet van prachtige sport en natuurlijk niet te vergeten, de altijd gezellige 3e helft in het sfeervolle clubgebouw van Hercules met een drankje en een hapje.

Tot zaterdag!!


Kan je er zaterdag niet bij zijn, dan kan je de verrichtingen van de heren van Wesley Hage en Nick Masmeijer ook volgen via de livestream en pak dan sowieso je agenda en noteer dan meteen even de volgende, spetterende Hercules Nights en wie weet zien we je dan!

  • Donderdag 8 februari 2024 speelt het vlaggenschip in de 1/8 finale van de landelijke beker tegen het Limburgse Herpertz/Bevo HC, dat in de Bene-League uitkomt. In Boswijk wordt vanaf 20.15 uur gebekerd.
  • zaterdag 24 februari staat Hercules Night V gepland en de huidige nummer 3 van de Eredivisie, Tachos, in Boswijk op bezoek komt.
  • zaterdag 23 maart ontvangen we het opleidingsteam van Volendam
  • zaterdag 27 april komt Vrone/Berdos naar Boswijk
  • zaterdag 11 mei sluiten we het zaalseizoen af met de topper tegen Arhnem/Udi 1896

Wil jij ook jouw bedrijfsnaam in het middelpunt van de actie, op ons handbalveld tijdens de meest gezellige en drukste avonden van het seizoen – de Hercules Nights!

De selectieteams van Hercules blijven namelijk op zoek naar bal -en veldsponsoren.

Onze selectieteams spelen op de hoogste niveaus van Nederland! Een unieke gelegenheid om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en tegelijkertijd jouw favoriete vereniging een handje te helpen!
De keuze is als volgt; de meest prominente plek van het veld: de middencirkel als trotse balsponsor (zoals afgebeeld op de foto).

Op last van de gemeente mogen we helaas niet meer de opvallende rechthoekige sticker op het veld als veldsponsor aanbieden.

Wil jij meer weten over hoe jij de held van de Hercules Nights kunt worden? Neem dan contact op met Teun de Hoog via Teun.de.hoog@hercules-handbal.nl

De eerstvolgende Hercules Nights staan gepland waarbij i.i.g. het vlaggenschip in Boswijk aantreedt dus kies je favoriete datum uit en neem meteen contact op met Teun!

  • 24 februari
  • 23 maart
  • 27 april
  • 11 mei