Het is weer zover. De boekjes van de Grote Club Actie komen er weer aan. Vanaf zaterdag 18 september mogen er weer loten verkocht/gekocht worden. Natuurlijk is er weer een prijs voor het jeugdlid met de meest verkochte loten en een teamuitje voor het team met de hoogste verkoop. Voor de prijzen vanuit de Grote Club Actie zie www.clubactie.nl/lotenverkopers.

Nieuw voor de jonge verkopers. Op het verkoopboekje zit een sticker met je eigen barcode. Kopers hoeven niet meer het papieren lot in te vullen maar kunnen gewoon de barcode scannen. En de verkoop staat direct op jouw naam.

Op de boekjes zonder sticker staat een algemene barcode, zoek op RKSV Hercules en vergeet niet de naam van de verkoper in te voeren. Natuurlijk kan je ook nog de papieren loten verkopen. In de kantine staat straks weer een doos waar je de volgeschreven boekjes in kan leveren.

Verdien badges, bekijk je eigen lotenmeter, doe mee met winacties en nog veel meer! Tijdens de actie kun jij als verkoper straks inloggen op je eigen online verkooppagina. Hier zie je jouw eigen lotenmeter, kun je badges verdienen, de stand in het team bekijken en zijn er verschillende video’s met tips en tricks.

Zaterdag ontvangen leden ook weer een mail met hierin een link naar de verkooppagina om digitaal loten te kunnen kopen.

Succes allemaal!