Al jaren is B&B Healthcare trouwe sponsor van Hercules Handbal. De prettige samenwerking is dan ook de basis geweest om het sponsorcontract uit te breiden en heeft Hercules en B&B Healthcare doen besluiten om elkaar aan te vullen. Vanaf 8 september 2018 gaat Hercules verder als B&B Healthcare/Hercules.

De samenwerking tussen onze vereniging en de fysiopraktijk is al jaren duidelijk merkbaar binnen de club. De heren- en damesselecties worden al een aantal seizoenen ondersteund door vakkundige fysiotherapeuten van het jonge bedrijf, maar helemaal zichtbaar zijn de fitnessruimte en behandelkamers in sporthal Boswijk. Ook eigenaren Sander Brok en Wouter van Beek zijn inmiddels geen onbekenden meer binnen de vereniging. Sander vanwege zijn levenslange lidmaatschap bij de club en Wouter is door de veelvuldige aanwezigheid op de locatie Boswijk inmiddels ook geen onbekend gezicht meer.

Voor zowel de vereniging als voor de fysiopraktijk biedt de samenwerking voordelen. Vaak genoeg kunnen leden stage lopen, wat soms zelfs uitmondt in een baan, worden kinderen en ouders begeleid in revalidatie en krijgen leden en hun familie de kans om fit te blijven door niet alleen maar te handballen maar wel verbinding met de club te houden. Daarnaast zal vanaf komend seizoen B&B Healthcare ook over een extra behandelruimte beschikken waardoor er meer cliƫnten geholpen kunnen worden op de locatie Boswijk.

Reden genoeg dus om het sponsorschap uit te breiden en B&B Healthcare nog zichtbaarder als sponsor weer te geven. De naam B&B Healthcare/Hercules zal binnenkort zichtbaar worden in Sportlink en ook bij andere communicatie uitingen. Voor de herenselectie wordt de naam door de samenwerking met WHC iets anders en zullen zij verder gaan als B&B Healthcare/WHC-Hercules.

Klik hier voor de website van B&B Healthcare.