We moeten jullie helaas teleurstellen. Ja, zo eerlijk zijn we dan ook wel weer. Na het daverende succes van afgelopen jaar is het ons niet gelukt om opnieuw de Bierbengels vast te leggen. Na het spetterende optreden in de Boswijk Arena zijn zij Sky High gegaan en zijn ze tot en met 2038 volgeboekt. Een beetje alsof je Jamai wilt boeken na het winnen van Idols. Waar je mee omgaat word je mee besmet zullen we maar zeggen. Want hé, volgeboekt worden tot en met 2038 in de muziekindustrie is net zoiets als ieder jaar kampioen worden in de handballerij.

Maar wij, wij zullen de Ballende Mannen niet zijn als we niet iets anders voor jullie in petto hebben. Gaan we dat nu, ineens, in één keer, allemaal prijs geven? Natuurlijk niet, maar een tipje van de sluier verdienen jullie wel en maakt de voorpret net allemaal wat leuker.

Op 12 januari, zal onze eigen Quincy “The Jukebox” Kraus, misschien wel het heft in eigen hand nemen en met zijn linkerhand, waarmee hij normaliter loepzuiver in de winkelhaak schiet, de microfoon pakken en loepzuiver voor jullie zijn strottenhoofd open zetten. Onze Quincy verbaasd ons iedere week weer, hij schudt ieder liedje zo uit de mouw. En ik hoor jullie denken. Wat kan er beter zijn dan dit!? Niks….nouja, bijna niks. Maar wat er dan beter is, dat houden we nog lekker eventjes geheim.

Aanstaande zaterdag

Wil jij nou alvast een beetje warmdraaien voor 12 januari? Kom dan aanstaande zaterdag vanaf 19.00 onder het genot van een bitterballetje twee potten Ballende Mannen kijken in de Boswijk Arena!

We zien jullie dan.