Het zijn barre tijden en we hopen dan ook vooral dat het jullie en jullie naasten qua gezondheid goed gaat. Ondertussen is besloten de competities stil te leggen. De voorbereiding op volgend seizoen is wel doorgegaan. Na enig wikken en wegen hebben we besloten om afscheid te nemen van Zsigmond Makay, de trainer/coach van de WHC/Hercules herenselectie.

Zsigmond heeft met verve en veel succes de afgelopen 2 jaar sturing gegeven aan de heren selectie van de combinatieteams. De prestaties zijn zonder meer uitmuntend te noemen. Toch vinden de besturen het beter om een andere weg in te slaan waarbij we willen doorbouwen op het stevige fundament wat er de afgelopen 2 jaren is gelegd.

We zijn als besturen blij om te kunnen meedelen dat we er in zijn geslaagd een ambitieus trainersduo aan te trekken voor de herenselectie. Richard Rijkens en Bart de Koning zullen de training verzorgen voor de hele selectie en de coaching van heren 1 op zich nemen. Richard en Bart hebben inmiddels een leuk en ook uitdagend programma opgesteld ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. Zij willen dat graag op korte termijn met de selectie delen. We zoeken hiervoor samen met hun een creatieve oplossing.

Een ambitieus programma vergt ook een professionele aanpak, hier zullen de besturen zich samen met Bart en Richard over buigen en stap voor stap dit invulling gaan geven. Als besturen kunnen we niet wachten om samen met de selectie en de nieuwe technische staf te bouwen aan een succesvol seizoen. Veel succes hiermee.

We bedanken natuurlijk de oude staf voor al hun inzet en we zullen ze vanuit de besturen hierover nog persoonlijk benaderen.

De besturen van WHC en Hercules


 

Bart de Koning                                         Richard Rijkens