Beste leden en familie,

Ik hoop dat het met jullie en jullie naasten goed gaat. Hopelijk komen we deze uitdagende periode met elkaar goed door. Het handbal, dat voor velen van jullie een belangrijk onderdeel van jullie leven is, is heel abrupt tot stilstand gekomen. Zeker, er zijn nu veel belangrijker zaken die de aandacht vragen, maar het voelt vreemd.

Als bestuur volgen we de actualiteit en de meldingen die we ontvangen vanuit de handbalbond en de gemeente Den Haag. Het ziet er niet naar uit dat we op korte termijn weer activiteiten kunnen opstarten. Als er nieuws is, dan laten dit natuurlijk snel weten.

Ook zijn er nog veel onduidelijkheden voor het bestuur betreffende de financiële kant. Het zal voor de penningmeester een hele klus worden om alles uit te zoeken en ervoor te zorgen dat we het hoofd boven water houden. Er wordt op dit moment druk geschakeld met alle betrokken partijen om het beeld zo compleet mogelijk te maken. Ik kan jullie verzekeren dat dit geen gemakkelijke opgave is. Als we zelf de informatie hebben, komen we hiermee naar buiten.

Als bestuur bieden we jullie aan om gebruik te maken van onze platvormen. Wil je iets delen met de andere leden, dan staan onze media kanalen daarvoor open. Zelf zijn we bezig met B&B Healthcare om online wat filmpjes en tips te plaatsen waar jullie fit van kunnen blijven. Heb je meer van dit soort zaken of een paar mooie ‘feel good’ verhalen, neem dan contact op met de marketingcommissie, dan zetten we het online. (marketingcommissie@hercules-handbal.nl)

Ik hoop, nee, ik ga het sterker formuleren, ik ga er vanuit dat we samen deze lastige tijd doorkomen. Ik vertrouw erop dat we kunnen rekenen op jullie Hercules hart en een beroep kunnen doen op veel begrip en vertrouwen in de club, het bestuur en in elkaar.

Alvast bedankt voor jullie steun.

Martin Swikker,
Namens het bestuur van RKSV Hercules