Beste SponsorKlikker,

Het bestuur van Rooms Katholieke Sportvereniging Hercules is erg blij dat je de moeite neemt om bij online aankopen te denken aan Rooms Katholieke Sportvereniging Hercules.

Toch komt het nog regelmatig voor dat SponsorKliks vergeten wordt. Dat komt omdat het gewoon eerst in je systeem verankerd moet worden. En dat kost even tijd.

Daarom hebben wij een nieuwe browser extensie ontwikkeld. En om er direct voor te zorgen dat je SponsorKliks voor Rooms Katholieke Sportvereniging Hercules in het vervolg niet gauw zal vergeten verzoeken we je vriendelijk om deze Browser Extensie te installeren.

De extensie zorgt ervoor dat voor bijna alle webwinkels de SponsorKliks link voor Rooms Katholieke Sportvereniging Hercules automatisch wordt meegegeven.

Er volgt alleen een pop-up die je vraagt of je Rooms Katholieke Sportvereniging Hercules gratis wilt sponsoren. Daarna ga je naar de betreffende webwinkel.

Voor een paar grote webwinkels werkt de extensie iets anders. Zij hebben aangegeven niet automatisch doorgestuurd te willen worden via de SponsorKliks extensie.

In plaats daarvan bieden we via de extensie de mogelijkheid om deze webwinkels in je bladwijzerbalk te zetten (inclusief de SponsorKliks link van Rooms Katholieke Sportvereniging Hercules).

Zodoende kan je, ongeacht op welke website je zit, direct naar de betreffende webwinkel klikken en Rooms Katholieke Sportvereniging Hercules sponsoren met jouw aankoop.

Namens Rooms Katholieke Sportvereniging Hercules en SponsorKliks, bedankt voor je (financiële) hulp!