Gemeente Den Haag
26 januari 2022

Beste bestuurders van sportverenigingen en huurders van Haagse sportaccommodaties,

Wat een goed nieuws! Tijdens de persconferentie van gisterenavond werd verteld dat wedstrijden tegen andere clubs weer mogen, publiek weer welkom is en de kantines (horeca) open mogen.

We gaan weer langzaam aan terug naar ‘normaal’. Met natuurlijk nog een aantal restricties, maar het is geweldig dat sporters weer optimaal mogen sporten en bezoekers ook weer naar hun favoriete sport kunnen kijken!

Niet alleen voor de sporters en bezoekers is dit een opluchting maar ook voor onze Haagse sportverenigingen. Meer leven in de brouwerij op en rond het sportveld, sporthallen, het zwembad en de kantine geeft weer de motivatie en gezelligheid waar iedereen naar snakt. Ook meer inkomsten in de clubkas is van groot belang voor uw sportvereniging.

Nieuwe maatregelen per 26 januari 2022

De belangrijkste maatregelen voor sport staan op de website van de gemeente Den Haag.  Hier kunt u ook meest gestelde vragen vinden: onze FAQNatuurlijk staan alle gelden maatregelen ook op de website van de Rijksoverheid.

Vragen? Praktische vragen stelt u aan uw sportconsulent. Heeft u vragen over de Haagse sportaccommodaties? Neem dan contact op met Sportverhuur via: sportverhuur@denhaag.nl of 070 353 72 52.

Als directeur Sport bij de gemeente Den Haag ben ik heel blij dat we een periode tegemoet gaan waarin sporten weer meer ruimte krijgt en uw sportvereniging weer meer tot leven komt. Ik wens u veel succes, maar vooral veel ook veel (sport)plezier.

Met vriendelijke groet,

Peter van VeenDirecteur Sport

Gemeente Den Haag