Onze dames C jeugd hebben afgelopen zaterdag mee gedaan aan het EHC Toernooi. Het beloofde een mooi dag te worden met heel veel zon en veel handbalplezier. Dit jaar mochten we spelen in de mooie ballonhal van EHC. Hierdoor is er niet op asfalt gespeeld maar heerlijk (ook al was het heel warm) in de zaal.

Er stonden voor de dames 3 wedstrijden op het programma. Saturnus Leiden was de tegenstander van de eerste wedstrijd. De dames van Saturnus kwamen fel uit de startblokken, iets waar onze dames niet op hadden geanticipeerd. Na flink op de tanden bijten, hier en daar een passfout en slordigheidsfoutjes, hebben we toch de winst naar ons toe getrokken. Eindstand 5-3.

De tweede wedstrijd tegen Velo liet de strijdlust van onze dames goed zien. We gingen gedurende de wedstrijd mooi gelijk op! Waar we in de eerste wedstrijd nog veel aan het afwachten waren, werd er tegen Velo een tandje bijgezet. Op een paar gemiste kansen na hebben de dames super goed gespeeld! Helaas net niet met de winst beloond. Eindstand 2-3.

De laatste wedstrijd was tegen Gemini. Hier konden we laten zien dat ons dieseltje goed was opgewarmd. Verdediging stond goed en er zijn hele mooie aanvallen gespeeld. Eindstand mocht er ook wezen: 7-0.

Na een mooi waterballonnengevecht, waarbij de ouders hun revanche hebben genomen na het watergevecht op maandag, mochten we de tweede prijs in ontvangst nemen, dit smaakt uiteraard naar meer.

EHC bedankt voor de goede organisatie!