Het Coronavirus heeft ons allen twee onrustige jaren gebracht, voor onze handbalvereniging een behoorlijke uitdaging!

Daarom zijn wij extra blij met de volwaardige steun die wij krijgen van onze sponsoren. Want ook zij hebben het in deze onzekere tijd zeker niet altijd makkelijk gehad. Tijdens de gehele crisistijd heeft geen enkele sponsor ons de rug toegekeerd en dat vinden wij als vereniging bewonderingswaardig. We kunnen niet zonder onze sponsoren en wij willen hen dan ook bedanken voor de onvoorwaardelijke steun aan onze mooie club.

Gelukkig lijkt Covid-19 enigszins onder controle, en kijken we allen enorm uit naar een volledig seizoen 2022/2023 met drukbezette tribunes in onze sporthal te Boswijk.

In aanloop naar het komende seizoen zijn sponsorovereenkomsten aangepast, verlengd en verbeterd. Met dank aan onze ‘gouden’ en ‘zilveren’ sponsoren: B&B Healthcare, Zeeuw & Zeeuw Renault Delft, Drukkerij Excelsior, Verboon Compressoren, Omega containers, Set in Motion/TimTom. En onze ‘bronzen’ sponsoren: De Profs XXL, Suprevo, Pasar Makan, Praktijk Joosten, Van Schie Architecten en Pursue Personal Training (*).

We hebben ook nieuwe ‘bronzen’ sponsoren mogen verwelkomen: Verboon Handel & Transport, Bureau Volzin, Buttercup Media, Financieel IT Advies vd Ree, Eind Goed Al Goed Redactie en Dreamsolution (*).

Grote dank aan al onze sponsoren voor jullie bijdrage en onvoorwaardelijke steun.

Tegelijkertijd willen we een oproep doen aan al onze leden. Denk aan onze sponsoren als je van plan bent om een privé aankoop of zakelijke investering te doen. Met hun, vaak jarenlange trouwe steun aan onze vereniging, verdienen ze dat wij ook aan hun denken!

En mocht u zich ook bij deze bijzondere groep sponsoren willen voegen? Dan kan dat uiteraard door contact op te nemen via: marketingcommissie@hercules-handbal.nl.

Wij wensen iedereen een succesvol en sportief 2022/2023, en hopen jullie allen vaak te zien bij onze Hercules Nights en alle thuiswedstrijden van Hercules in de Boswijk Arena!

Sportieve groet,
Marketingcommissie RKSV Hercules

* Op zoek naar meer info over onze sponsoren, zie de zwevende balk op de homepage of klik hier voor de speciale pagina op onze site!