Vandaag was een belangrijke dag voor de meiden!

Een heel seizoen hebben we met zijn allen hard gewerkt om een mooi resultaat neer te zetten en dat ging dan nu ook echt werkelijkheid worden. Waar storm Ciara vorige week nog bijna roet in het eten gooide, kon storm Dennis(je) ons echt niet tegenhouden. Met al een paar weken voorpret was de dag daar; Onze kampioenswedstrijd.

Al vroeg in de ochtend hebben de ouders zich verzameld op de tribunes om toeters uit te delen en spandoeken op te hangen. Mooie leuzen als “HOP HOP GAS EROP” en “We are Blue and White, we are Dynamite” moesten onze meiden inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Terwijl de meiden zich in kleedkamer 2 aan het voorbereiden waren, hadden de ouders al veel voorpret in kleedkamer 1 die omgetoverd werd tot een ware kampioenskleedkamer. Er is een mooi zwembad geplaatst in de douchejes, waar ook niet alle ouders droog bleven.

Na een voorbereidende peptalk begon de wedstrijd, waarbij onze meiden gelijk uit de startblokken schoten. Niemand ging hun feestje verpesten. De meiden waren vastberaden om deze wedstrijd te winnen. Na mooie aanvallen, break-outs een sterke verdediging met onze topkeepster gingen we met 12-03 rusten.

Ook in de tweede helft bleven we gefocust waardoor na 50 minuten het feest kon losbarsten. Iedereen heeft zijn best gedaan om er een fantastische dag van te maken voor de meiden.

Er was een kampioenstaart, kampioensshirts, kampioensschildpadden, kampioenszwembaden, alcoholvrije champagne en daar mocht natuurlijk buikglijden in de kleedkamer niet aan ontbreken.

Al met al kunnen we niet anders concluderen dan dat wij supertrots zijn op onze meiden!! Ze hebben een fantastische prestatie neergezet dit seizoen en zijn ontzettend gegroeid in hun spel!
Ook willen wij de dienstdoende beheerder bedanken voor het na alle feestelijkheden op en top schoon opleveren van de kampioenskleedkamer.

Groetjes Melanie en Joeri


klik op de foto’s voor het origineel