Nu het seizoen bijna voor de deur staat is het goed om de technische staf van de herenselectie nog een keer aan jullie voor te stellen. We zijn als WHC en Hercules erg tevreden dat we de selectie in vertrouwde handen kunnen geven.

De HS1 wordt weer getraind en gecoacht door het duo Bart de Koning en Richard Rijkens. De HS2, wordt het nieuwe seizoen gecoacht en getraind door het duo Mark Broers en Wesley Hage.

Dat de selectie kan werken met een viertal toppers die allemaal hun sporen verdiend hebben op en naast het handbalveld past mooi in de visie van de beide clubs. Het ontwikkelen van talenten en het spelen op hoog niveau is daarmee een van zelfsprekend gevolg. Naast het coachen van de HS2 zullen Wesley en Mark ook nog actief blijven op het handbalveld.

Na een seizoen dat niet echt leek op het handballen wat we gewend waren, is de selectie klaar om zich weer aan het publiek te laten zien. Hopelijk een jaar zonder ongemak van corona, met mooi handbal en wedstrijden met veel sfeer in de hal. Ik begrijp van de staf dat zij er alles aan doen om het publiek weer te trakteren op aantrekkelijke potjes handbal.

We zullen de staf zich nog individueel laten voorstellen als een vervolg op dit artikel.

De eerste competitiewedstrijd is 18 september a.s. op Boswijk, de HS1 ontvangt dan GHV, twee weken later is de opening op Loosduinen waar de heren E&O als tegenstander hebben. De openingswedstrijden in beide hallen worden aangekleed met leuke activiteiten en we ontvangen graag alle supporters van beide clubs bij deze wedstrijden. Op 2 oktober a.s. is ook de opening van het seizoen voor de HS2 dat op Loosduinen VVW ontvangt.

Ik krijg nu al zin in al dat mooie handbal.

Martin Swikker


 

Richard Rijkens             Bart de Koning            Mark Broers               Wesley Hage