Afgelopen weekend mochten ouders, grootouders, familie en vrienden weer live aanwezig zijn bij de duels van hun favorieten. Dit betekende ook dat we weer wat korte verslagjes ontvingen van een 3-tal wedstrijden waar we natuurlijk ontzetten blij mee zijn en graag met jullie delen.

Zaterdag stond o.a. Hercules D1 tegen HVV70 op het programma. Altijd spannend! Het team van HVV heeft alleen jongens en Hercules heeft een mix team en het was spannend !! Er werd goed gekeken waar de vrije mensen stonden, vooral de hoeken werden dit keer goed benut en die werkten ook prima af. Instarten zonder bal en dan de bal krijgen en afmaken: prima 👍. Tip: kijk ook naar je eigen kansen. De invallers deden het ook weer oké; het is wat met die Corona!!! Het was echt een leuke wedstrijd met Hercules als winnaar. Adviesje aan sommige ouders: houd het gezellig hè?!

Daarna was onze verslaggeefster ook nog even bij de E3 gaan kijken. Hier werd goed samen gespeeld waarbij iedereen ook even het doel heeft verdedigd en er lag zelfs een keeper languit in het doel, had denk ik een feestje gehad !! Maar gelukkig stond hij weer op tijd op om de ballen tegen te houden, goed gespeeld allemaal!

Zondag was ze getuige bij het duel tussen de dames van Hercules C1 en Hellas C1. Hercules speelde met 4 invallers vanwege Corona maar het had niet veel invloed op de leuke wedstrijd. Er werd keihard gewerkt en er stond een prima invalkeepster tussen de palen. Er werd goed gebruikgemaakt van de cirkel en het kaatsen. Na rust kreeg het team vleugels en zij bogen een achterstand om in een overwinning, kortom een leuk handbal weekend en weer heerlijk om dit live te mogen aanschouwen!