Vanmiddag stond op het zonovergoten sportcomplex van Hercules de laatste activiteit van het seizoen op de kalender. Dankzij veel enthousiaste vrijwilligers en ouders werd een geweldig programma in elkaar gedraaid dat natuurlijk begon met de jaarlijkse sponsorloop met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het komende Herculeskamp. Tientallen jeugdleden renden zich weer uit de naad om zoveel mogelijk eurootjes in het laatje te krijgen en hopelijk leverde dit alles weer een mooie bijdrage op.

De deelnemertjes kregen natuurlijk na die enorme inspanning even de tijd om bij te komen en weer het nodige vocht aan te vullen want met dat zonnetje aan de hemel was het natuurlijk flink afzien.

Met dank aan sponsor Hoogvliet Ypenburg konden de deelnemers zich ook te goed doen aan overheerlijke poffertjes en superlekker fruit.

Ondertussen werd alles in gereedheid gebracht om vanaf een uurtje of 2 te kunnen starten met de originele en uitdagende spellen.

En toen eenmaal het startschot werd gegeven voor de spelactiviteiten, gingen de deelnemertjes helemaal los en genoten lang de lijn ook de ouders, opa’s en oma’s, vrienden van al die enthousiaste kanjers.

En zo werd deze middag, mede dankzij veel vrijwilligers waaronder speciaal dank aan de meiden van de A en B die de activiteitencommissie zowel achter de bar als bij de spellen assisteerden, voor de jeugd van Hercules een supergeslaagde spellenmiddag.

Fijne vakantie allemaal en tot volgend seizoen!


Klik op de foto’s voor het origineel