De kop is er af!

Gisteravond zijn leden van de marketingcommissie samen met enkele andere geïnteresseerden, die incidenteel willen helpen, creatief aan de slag gegaan.

“Hoe krijgen we de content over al het moois dat in Hercules gebeurt en hoe kunnen we sponsoren bereiken en aan ons binden?

Vloggende leden die hiermee bijvoorbeeld een VIP behandeling verdienen. Een middag met de commissie op stap en iedereen die mee wil helpen de lokale winkeliers te bezoeken. Met drie opties voor sponsoring en natuurlijk een aantrekkelijk aanbod voor het vergroten van de bekendheid van de ondernemer. Dit in vogelvlucht een paar van de vragen/onderwerpen die in deze eerste sessie op tafel werden gelegd en waarbij dus alle deelnemers creatieve ideeën met elkaar konden delen. De echte presentaties volgen later.

Wat in ieder geval duidelijk en als zeer positief werd ervaren na deze eerste sessie, is dat er volop energie en plezier vrijkomt bij de deelnemers om aan deze vraagstukken te werken.

Ook enthousiast geworden en ook zin om mee te denken en te praten, meld je dan aan bij één van de 2 contactpersonen of kom gewoon naar een van de andere sessies.

De volgende sessie staat gepland voor:

Maandag 23 maart, 19.30u kantine Boswijk – Technische Commissie

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Hoe bepalen we het type handbal waar Hercules voor wil staan of hoe begeleiden we onze scheidsrechters en trainers?

Zie verder ons eerste bericht met alle info over de sessies, de contactpersonen en een filmpje met tekst en uitleg