De jongenskant in de schijnwerpers,

Het harde werken van de afgelopen jaren gaat flink zijn vruchten afwerpen voor de jongensjeugd van Hercules. Tenminste de C- en de B-jeugd zijn van Hercules en de A-jeugd is een combinatieteam met WHC, net als bij de twee hoogste herenteams. Het is natuurlijk niet alleen hard werken, de technische visie vanuit het kader, de TC, is een belangrijke factor in het succes. Zonder één van de trainers tekort te doen verdient Wesley Hage een groot compliment want onder zijn inspirerende leiding zijn er grote stappen voorwaarts gemaakt.

Afgelopen seizoen zagen we al de eerste resultaten waarbij de C- en B-jeugd tot aan het einde meededen om het kampioenschap in de landelijke divisies. Dit seizoen is ook goed gestart met een finaleplek in het sterk bezette Wim de Bakker toernooi van Quintus in de C-, B- en A-klasse. Als klap op de vuurpijl zijn er 8 jeugdspelers uitgenodigd voor de trainingsgroepen van de oranje jeugd.

Dit alles is natuurlijk een geweldige motivatie om een topseizoen te draaien en dat wensen we alle teams ook toe. Hercules en WHC gaan de komende jaren nog veel plezier beleven aan dit mooie programma, wat hard werken is voor de staf maar ook veel voldoening geeft door de mooie resultaten die het oplevert.

Ga zo door!


Sil Klompé, Sten Maas, Marijn van de Ree, Daan van Vliet, Twan Bos, Renzo van Galen, Mats Krullaars en Mauro van der Wiel starten vandaag, dinsdag 13 september, weer met de trainingen bij de groepen die nu Heren U17 wordt genoemd. Beide groepen zullen tot en met 29 november wekelijks blijven trainen op de dinsdagen waarbij de A groep zal trainen in de ochtend en de B groep zal trainen in de middag (zie hier voor de officiële uitnodiging van de spelers).