Beste leden, ouders en supporters,

Het seizoen nadert het einde. Op het veld wordt dit weekend, midweeks en ook volgende weekend nog gehandbald. De teams die alleen binnen spelen, zijn klaar met de wedstrijden en de topsport teams zijn al weer bezig met het volgende seizoen. Die gaan namelijk nog een paar weken met de nieuwe groepen trainen. De nieuwe staf heeft een enthousiast programma gemaakt om naar de vakantie toe de eerste stappen te zetten naar een succesvol vervolg op dit seizoen. Zowel de heren C en B zijn tweede van Nederland geworden en dat is natuurlijk een geweldige prestatie en we zitten we met deze mannen dan ook op een geweldig niveau. Ook bij de dames wordt er druk gewerkt aan een goede afronding van het seizoen en de eerste stappen naar volgend jaar worden ook al gezet.

Gelukkig mogen we eerst nog allemaal fijn op vakantie om die batterij weer op te laden. Want ook volgend seizoen kunnen we niet zonder die mooie inzet van al die vrijwilligers. Laten we hopen dat we het volgende seizoen kunnen spelen en beleven als de tweede helft van dit seizoen. We willen graag dat Hercules gevoel weer volledig terugbrengen en weer gezellig met elkaar kunnen genieten op de tribune en in de mooie nieuw ingerichte kantine.

Er komen nog wel wat leuke activiteiten aan: De herenselectie oefent op 28 juni a.s. tegen Jong Oranje. Dat mag je niet missen en heb je er altijd al van gedroomd om te winnen van je vader of moeder dan is het Hercules Ouder-Kind toernooi (zie banner) op zondag 3 juli a.s. de unieke gelegenheid om deze sportieve uitdaging aan te gaan! En gelukkig zie ik ook de voorbereidingen voor het kamp weer flink toenemen. Mooi om te zien dat we nog met veel energie de zomerpauze tegemoet gaan.

Oh ja we hebben ook nog een formele activiteit gepland. Op 4 juli houden we een bijzonder algemene ledenvergadering. Er zijn geen hele spannende zaken maar conform de regels zijn er een aantal zaken die we voor het begin van het seizoen geregeld willen hebben. Deze gaan we via de BALV afhandelen. Maar daar informeren we de leden nog individueel over. In elk geval bedankt voor alle inzet dit jaar, het mooie aanmoedigen en de gezelligheid die jullie weer hebben teruggebracht na een aantal lastige jaren. Dit motiveert het bestuur en alle commissies om er volgend jaar weer een topjaar van te maken.

Het bestuur van Hercules