Van de prestaties van de jongenskant hebben we allemaal al wat meegekregen. Als vereniging hebben wij de ambitie om de meidenkant ook een flinke impuls te geven. Het succesvolle model van de boys is beschikbaar en de Technische Commissie is gedreven en beschikbaar om de nodige ondersteuning te geven aan dit traject.

We zoeken een bouwer die het mooi vindt om in een aantal jaren de meidenkant en natuurlijk vervolgens de dameskant weer ouderwets op niveau te brengen.

Moet je daarvoor heel veel training geven en teams coachen? Dat niet, we zoeken juist iemand die het ontwikkelproces kan vormgeven en begeleiden. Bedoeling is om de trainers en coaches hierin mee te nemen en hun stap voor stap mee te ontwikkelen op de uitgestippelde route. Een uitdagende klus waar je zeker meerdere jaren mee bezig bent. Je hoeft niet op nul te beginnen omdat er talentvolle en enthousiaste jeugd voldoende is.

Ben jij die bouwer die met de steun van het bestuur en de TC van Hercules deze uitdagende klus aan wil gaan? Dan hebben we deze voor jou beschikbaar!

Heb je belangstelling, stuur dan een mail naar de Technische Commissie en we gaan het gesprek met je aan.

Het bestuur van Hercules