Aan alle sporters en ouders van Hercules,

Missen jullie het handbal ook zo?! Wij wel hoor!

Gelukkig was er dinsdag jl. eindelijk goed nieuws. Kinderen mogen langzaam aan weer gaan sporten. Trainers en kinderen staan dan ook weer te springen om het veld op te gaan! Hoe we dit binnen Hercules precies gaan doen laten we jullie dit weekend weten.

voorbereidingen seizoen 2020/2021

Verder is aan het handbalseizoen een abrupt einde gekomen. En ondertussen zijn wij alweer druk bezig met zaken regelen voor volgend seizoen. Zo zijn we bezig met de competitieplanning, de teams en alle andere voorbereidingen. Zodra wij hier meer nieuws over hebben laten we het jullie weten.

Thuiszitten een beetje zat? Wij hebben genoeg vacatures

Voor het volgende seizoen zijn we dan ook weer op zoek naar voldoende vrijwilligers en dus ook trainers/ coaches en TC leden. Lijkt dit je wat laat het dan aan ons weten. Zou je eerst meer info willen of weten wat er wordt verwacht dan gaan we ook graag met je in gesprek.

Online/individueel trainen

Wat ook goed is om te zien is dat een hoop leden thuis gewoon lekker zijn blijven bewegen en handballen. Ook heeft de DCJ digitaal getraind onder leiding van Melanie. En heeft de HAJ individueel getraind onder leiding van Wesley.

Binnenkort dus meer nieuws over hoe alles er de komende tijd uit gaat zien.

Voor nu wensen wij jullie veel gezondheid en doorzettingsvermogen!

Met vriendelijke groet,

De Technische Commissie