Op papier zag het er al goed uit, zo goed dat besturen, staf, spelers en de supporters het initiatief van harte ondersteunden. Ik kan wel zeggen dat we ook in de praktijk een goede start hebben gemaakt.

Het eerste team heeft afgelopen weekend de eerste periode gewonnen. Helaas niet op de manier die ze zelf gedacht hadden maar er moet wat te verbeteren overblijven! In elk geval van harte gefeliciteerd en we gaan nu vol voor de titel neem ik aan.

Het tweede moest veel geduld opbrengen omdat ze lang moesten wachten voordat voor hun de competitie ook startte. Ook zij voldoen goed aan de verwachting en staan keurig in de middenmoot. Ik heb veel waardering en sympathie voor dit team omdat ze alle goede prestaties vaak in de schaduw van het eerste verrichten, wel altijd klaar staan om in te vallen en dan maar moeten kijken hoe ze zelf de punten pakken. Alle redenen om hun goede start extra onder de aandacht te brengen, mannen top en ga zo door.

De heren A-jeugd is in de landelijke jeugddivisie heel goed gestart. We vinden het eigenlijk al heel gewoon dat ze alles maar winnen maar dat is het niet. Ik begrijp dat we de echte concurrenten voor de top van de ranglijst nog tegenkomen maar voorlopig staan we waar we willen staan, helemaal bovenaan! Ik ben ook erg blij met de invalbeurten die jullie doen bij het eerste en tweede team. We kunnen jullie kwaliteit en enthousiasme goed gebruiken.

Ik ga natuurlijk ook de staf en de technische mensen complimenteren met de start van het seizoen. Jullie hebben er hard aan gewerkt en de resultaten spreken voor zich. Ga vooral zo door.

Ik hoop dat deze goede start een inspiratie is voor iedereen om met elkaar door te pakken en er een geweldig seizoen van te maken. Ik kom in elk geval met veel plezier naar jullie kijken.

Namens het bestuur van Hercules,
Martin Swikker