Beste lotenverkoper,

De Grote Clubactie is weer gestart. Ook dit jaar willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Je ontvangt een boekje waar de koper zijn gegevens en rekeningnummer invult op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt éénmalig van de rekening afgeschreven.  De lotennummers staan op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie is 14 september jl. van start gegaan en sluit op woensdag 20 november 2019. De trekking vindt plaats op 11 december.

Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Doe het boekje dan in de Grote Clubactie box in de kantine.

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een dagje uit*.
Help  Hercules door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor SnowWorld, Krazy Kangaroo, Optisport en Bobbejaanland (in combinatie met 1 vol betalende persoon). Of een 2e artikel gratis op masita.com.

Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4 met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Nintendo Switch met spel. Maar er is meer te winnen. Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/lotenverkopers.

Natuurlijk organiseren wij ook een eigen verkoopwedstrijd, het jeugdteam dat de meeste loten verkoopt, wint een teamuitje. En natuurlijk een kleine verrassing voor het lid dat de meeste loten verkoopt.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Klik hierboven voor de info in PDF