We zijn bijna op de helft. De verkoop van de lootjes begint op stoom te raken. 23 november is de laatste dag dat er nog lootjes gekocht / verkocht kunnen worden. Op kop staat de E-jeugd. De senioren blijven helaas een beetje achter. Dit kan vast beter. Nieuw voor de jonge verkopers: Op het verkoopboekje zit een sticker met je eigen barcode. Kopers hoeven niet meer het papieren lot in te vullen maar kunnen gewoon de barcode scannen. En de verkoop staat direct op jouw naam.

Op de boekjes zonder sticker staat een algemene barcode, zoek op RKSV Hercules en vergeet niet de naam van de verkoper in te voeren. Natuurlijk kan je ook nog de papieren loten verkopen. In de kantine staat een doos waar je de boekjes in kan leveren.

Verdien badges, bekijk je eigen lotenmeter, doe mee met winacties en nog veel meer! Tijdens de actie kun jij als verkoper inloggen op je eigen online verkooppagina. Hier zie je jouw eigen lotenmeter, kun je badges verdienen, de stand in het team bekijken en zijn er verschillende video’s met tips en tricks.

Voor de prijzen vanuit de Grote Club Actie, zie www.clubactie.nl/lotenverkopers.

Succes allemaal!