Onze dames- en herenselectie zijn sinds kort weer volop in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Deze maand werken de selectiespelers- en speelsters zich uit de naad tijdens de talloze trainingen en oefenduels waarbij ze worden ze klaargestoomd om topfit aan de start van de competitie te kunnen beginnen.

En dankzij de vele trainingsarbeid in het krachthonk van sponsor B&B Healthcare aan de Laan van Kans zien de leden van de selecties er hopelijk ook weer fysiek strak uit en dat is ook het ideale moment voor het maken van de jaarlijkse fotoshoot.

Onze vaste huisfotografen Ruud (v.d. Voorde) & KC (Koreneef) zijn eind augustus helaas niet beschikbaar. Wij zijn dan ook voor deze jaargang op zoek naar iemand die wellicht als hobby graag met z’n fototoestel op stap gaat en het misschien ook wel leuk vindt om team- en portretfoto’s van onze dames en heren te maken.

Dus als je denkt dat wil ik wel doen, bel dan nu meteen even met Ria van Haaften, voorzitter van onze marketingcommissie, 06 – 11006030. Een emailtje mag natuurlijk ook (marketingcommissie@hercules-handbal.nl) en wie weet staat jouw prachtige shoot binnenkort op onze site !

Namens de selecties alvast dank voor je reactie.