De kantinecommissie is in paniek

We zijn op zoek naar enthousiaste ouders \ leden (> 18 jaar) die het leuk vinden om zo af en toe een paar uurtjes vrij te maken om als barbegeleider in de kantine van Hercules te helpen.

Tijdens wedstrijden worden ouders ingedeeld om een uurtje te helpen in de kantine. Om deze ouders te ondersteunen (kantine openen \ sluiten, weten hoe apparatuur werkt etc.) zijn de barbegeleiders in het leven geroepen. Dit zijn over het algemeen ouders die eens in de zoveel weken een paar uurtjes helpen om zaken soepel te laten verlopen in de kantine en bijbehorende keuken.

Naast het feit dat het clubgebouw een plek is waar voor, na en tijdens de wedstrijden onder het genot van een hapje of een drankje even gezellig kan worden bijgekletst is het voor de vereniging ook een belangrijke bron van inkomsten.

Met name ouders van de E en F jeugd willen we hierbij extra om aandacht vragen. Het aantal ouders waar we nu een beroep op mogen doen is echt een te kleine groep om tijdens alle uren dat de kantine open is een bezetting te garanderen. De eerste wedstrijden met een gesloten kantine lijken niet heel ver weg meer te zijn.

Spreekt deze functie je aan en ben je wel voor een beetje gezelligheid meld je dan zo snel mogelijk aan.

Mail naar: andrev@nderhoeven.nl