Medio juni vroegen wij iedereen de agenda’s te pakken voor een gezellige slotdag van het seizoen. Zoals jullie echter allemaal hebben kunnen lezen in de update van onze voorzitter Martin is het toch wat lastig opstarten. Iedereen zit in een ander ritme en het kost de commissies erg veel energie om de vrijwilligers weer in de handbalmodus te krijgen.

Derhalve wordt vandaag alleen de sponsorloop gehouden (aanvang 11.00 uur), alles ten bate van het Herculeskamp, dat van zaterdag 14 augustus t/m zaterdag 21 augustus weer bij de vrienden van Kampeerboerderij “Land van Kleef” in Loon Op Zand.

De Hercules Day staat nu gepland voor zaterdag 4 september met vanaf 14 uur diverse leuke, sportieve activiteiten voor de jeugd en aan het einde van de dag hopen we veel ouders en senioren te mogen begroeten. Aan het programma wordt gewerkt en het belooft in ieder geval een echte Hercules mix te worden van natuurlijk handbal maar ook andere spelactiviteiten, kan er ook een hapje en een drankje genomen worden en de muziek zal ook zeker niet ontbreken !