Buurtzorg Ypenburg is een thuisorganisatie die met kleine teams van (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden zorg levert aan huis. In deze periode van lockdown hebben zij, behalve medische zorg, ook gezorgd voor aanspraak en aandacht voor mensen die ziek en vaak ook eenzaam zijn. Zij bezoeken (dagelijks) mensen thuis. Wat een goed werk en wat fijn dat zij zoveel voor de mensen thuis kunnen betekenen. Graag willen wij hen in het zonnetje zetten! En ook de mensen die thuis zitten, willen we een opkikkertje geven.

We hebben jullie hulp daarbij nodig! Graag willen wij de medewerkers van Buurtzorg Ypenburg verwennen met cake of iets anders lekkers bij de koffie en thee. En de mensen die thuis zitten willen wij verrassen met een leuke tekening, gedicht of kaart. En wie kan dat beter dan onze jeugd van Hercules!

Wat vragen wij van jullie?

  • F- en E-jeugd: Zouden jullie een tekening, gedicht of kaart voor de mensen thuis willen maken? Wij zorgen er dan, via de buurtzorg, voor dat het bij de mensen thuis gebracht wordt.
  • D- en C-jeugd: Zouden jullie een cake, cupcakes o.i.d. willen maken voor de medewerkers van Buurtzorg?
  • Inleveren van tekeningen, gedicht of kaart kan, in de week van 6 mei t/m 10 mei tijdens jullie training bij de trainer.
  • Cake, cupcakes o.i.d. inleveren tijdens de training, in de week van 6 mei t/m 10 mei.
  • Het overhandigen van de tekeningen, cakes e.d. vindt dinsdag 12 mei (13.00 uur) plaats. We zullen dit met een jeugdlid en een volwassene doen door het buiten aan te bieden aan een medewerker van Buurtzorg.

Groetjes,

José (06 54214581), Annelies (06 58825588) en Jannine (06 47050539)
Voor info: app naar bovenstaande personen of stuur een mail naar jannine@ziggo.nl