Door alle feestdagen/vrije dagen/vakantie is ons berichtje (zie hieronder) over de enquête over het te voeren beleid binnen ons cluppie wellicht wat weggezakt. Maar geen probleem, je kunt nog steeds de korte vragenlijst even online invullen. Dus als je dit nu leest, klik dan meteen op onderstaande linkje en vul het meteen even in. Binnen 3 minuten is het gepiept dus doet het gewoon NU!!

Dank alvast voor je input.

 

Heb je het stukje over “Goede voornemens” al gelezen? Dan hebben we meteen een heel eenvoudig verzoekje want je kunt al een beetje meepraten via het invullen van de enquête, samengesteld door studenten van de Haagse Hogeschool. Het betreft slechts 8 vragen met meerkeuze antwoorden.


“Beste betrokkene van handbalvereniging Hercules den Haag,

Een groep studenten van de Haagse Hogeschool is sinds kort begonnen met een onderzoek naar het beleid binnen de vereniging.
Deze vragenlijst zal hun moeten gaan helpen bij het doen van het onderzoek naar hoe het beleid binnen de vereniging verbeterd zou kunnen worden.
Namens de projectgroep willen wij u alvast hartelijk bedanken voor het invullen van deze vragenlijst, het invullen zal dan ook niet langer dan 3 minuten duren.”


klik op ‘formulier invullen’ voor de enquête