Als je al die mooie berichten en beelden ziet van het Herculeskamp dan weet je dat de start van het seizoen dichtbij is. Maar eerst het kamp, wat mogen we daar als Hercules super trots op zijn. Hoeveel leden hebben daar al plezier aan beleefd? Echt ontelbaar en als ik de reacties op onze sociale media zie dan wordt er vanuit het thuisfront ook volop meegenoten. Alvast een enorm compliment voor de kampleiding die ook dit jaar weer een topprestatie heeft geleverd.

Het ziet er positief uit

Alle lichten staan op groen om het seizoen weer te laten verlopen zoals we gewend zijn. Hoewel in het begin nog wat beperkende maatregelen voor de kantine en op de tribune aan de orde zijn. Gelukkig mag er op de velden weer van alles. Dus niets staat er in de weg om de jeugd het seizoen begin september te laten aftrappen. De topsport competities in de zaal beginnen 18 september ook weer. Fijn om weer te kunnen sporten!

Zet maar alvast in de agenda

Op 18 september gaan we het seizoen echt openen. Een middag met leuke activiteiten voor de jeugd. Een gezellige bijeenkomst voor de senioren en als klap op de vuurpijl de eerste Hercules Night met de heren en dames op het vertrouwde Boswijk in actie. Meer details en de echte uitnodiging volgt nog.

Een grote uitdaging

Om al die mooie evenementen te kunnen organiseren en alle handbal activiteiten soepel te laten verlopen hebben we hard nieuwe vrijwilligers nodig. Zonder deze extra hulp kunnen we niet functioneren. We hopen er natuurlijk op dat alle bestaande vrijwilligers hun activiteiten gaan voortzetten. Na anderhalf jaar gedwongen pauze en het vreemde seizoen wat we vorig jaar beleefd hebben is dat erg onzeker. We doen hierbij een ernstig beroep op iedereen om Hercules te helpen om weer die fijne en gezellige club te worden waar we allemaal zo veel plezier aan beleven.

Herstart Hercules

We zullen de komende weken iedereen motiveren om te genieten van de herstart van Hercules. Of dat nu op het trainingsveld is, tijdens de eerste wedstrijden sinds tijden, in de kantine met elkaar weer gezellig met een drankje of op de tribune kijkend naar een wedstrijd. Wij staan te popelen om jullie allemaal weer te kunnen begroeten. Hou onze sociale media in de gaten om te kijken wanneer er wat te beleven is op Boswijk. Wij hopen jullie allemaal weer te zien.

Het bestuur van Hercules