Yes! Het is dan eindelijk zover! Vanaf heden kun je je inschrijven voor het wereldwijd bekende, enige, echte Herculeskamp. Wees er snel bij en download nu meteen het inschrijfformulier, vul het in en lever het in bij één een van de kampleiders of stop hem in de kampbrievenbus in de kantine of nog sneller, email het gewoon naar José Rodenburg.

Dit jaar is alweer het 62e kamp! Met ons kamp staat spel en plezier centraal, want we willen er weer een onvergetelijke week van maken. Daarbij hebben we jullie natuurlijk nodig! Elk jaar werken we met een thema, welk thema dit wordt houden we nog even geheim.

Wat kun je allemaal verwachten tijdens het jaarlijkse Herculeskamp?

Er zijn vaste onderdelen, aangepast aan het thema, zoals de sportdag, vossenjacht, zwemdag, bosspel, rally en natuurlijk diverse avondvullende programma’s.

Houd de Herculeskamp Facebook in de gaten zodat je het nieuws over het kamp op de voet kan volgen. We gaan, zoals gewoonlijk, de vijfde week van de (basisschool) zomervakantie. Dit jaar van 15 augustus t/m 22 augustus.

Ben je nog niet eerder mee geweest? Vraag eens aan je teamgenootjes hoe zij het hebben gehad. En hebben jouw ouders nog vragen dan kunnen zij een van onderstaande leiders aanspreken.

Enthousiast? Vul dan snel de achterkant in en geef het formulier aan een van de kampleiders of stop hem in de kampbrievenbus in de kantine!

Een weekje weg met je Herculesfamilie kost dit jaar € 170,-. Omdat wij al van tevoren kosten moeten maken, verzoeken wij je om bij het inschrijfformulier € 30,- inschrijfgeld te betalen en dit over te maken naar het nummer NL74INGB0006318238 t.n.v. RKSV Hercules, o.v.v. je naam. Dit bedrag gaat dan natuurlijk weer later van die € 170,- af.

Heeft u een ooievaarspas, dan krijgt u korting.  Neem dan contact op met José of Kimberly Rodenburg.

Na 1 juni wordt het 25 euro duurder om jezelf op te geven in verband met extra kosten die wij daarna moeten maken.

In juli komt er een speciaal kampkrantje uit, waar alle informatie in staat.

Groetjes van de kampleiding: Jannine, Jose, Maarten, Milou, Erik, Nathalie, Martin, Lenja, Naomi, Caroline, Sylvia, Olaf, Kayleigh, Marjet, Peter, Kimberly, Riccardo, Esmee en Anna.

P.s. De afspraak is dat degene die niet meeloopt met de sponsorloop € 25,- meer moet betalen ivm de entree van de Efteling.

klik op de kampfoto voor het formulier

Herculeskamp op facebook  (deze is besloten dus klik op ‘lid worden’ om toegelaten te worden)