Vooraankondiging “Jaar van de vrijwilligers”

De grootste uitdaging van de vereniging Hercules is elk jaar weer alle taken en klussen die er binnen de club gedaan moeten worden, ingevuld te krijgen.

Het Bestuur en de commissies lukt het niet om dit goed ingeregeld te krijgen. We hebben er van alles aan gedaan: benaderen van leden, taken verplicht stellen, verstrekken van vergoedingen en vooral erg veel lobbywerk. Helaas lost dit maar een deel van het probleem op. Gelukkig staan er dan altijd weer dezelfde mensen op die al heel veel doen en die pakken er nog wel een taak bij. Dit gaat echt een keer spaak lopen en als die supervrijwilligers omvallen dan is het te laat.

Het bestuur heeft besloten om dit ten koste van alles te voorkomen. We gaan het seizoen 2019/2020 volledig in het teken van “het jaar van de vrijwilliger” stellen. Het hele seizoen zullen we actie voeren om de grootste uitdaging van de vereniging opgelost te krijgen. Wij rekenen op de steun van iedereen om dit tot een succes te maken. We komen hier natuurlijk uitgebreid op terug.

De vrijwilligerscommissie (versterkt met een aantal Herculieden) doen de aftrap van het jaar met het leggen van een stevig fundament voor de club en de vrijwilligers om goed te kunnen functioneren. De activiteiten hiervoor starten deze maand.

Houd de Hercules media in de gaten voor meer informatie hierover. Wil je een rol hierin spelen stuur een mailtje naar vrijwilligers@hercules-handbal.nl. We praten je dan helemaal bij.

Het Bestuur van Hercules