Kamp

Iedere vijfde week van de zomervakantie is het weer zover: het Hercules jeugdkamp! Niet alleen alle jeugd kijkt uit naar deze leukste week van het jaar, ook de kampleiding staat ieder jaar weer te trappelen om op kamp te gaan.

De locatie van het kamp is Kampeerboerderij Land van Kleef. Boer Paul, zijn vrouw Natascha, en hun twee kinderen Tim en Joep, verwelkomen de Herculesfamilie ieder jaar met plezier. Afgelopen jaar was het al de 60e editie, en dat betekent dan ook dat de kampweek inmiddels als een geoliede machine draait. Met kampleiders en twee kokkies worden ongeveer 100 kinderen een week lang goed vermaakt en verzorgt.

Hierbij staan er heel wat activiteiten op de planning; een sportdag, een ralley, een zwembad-dag, de bekende Efteling-dag en natuurlijk op het einde ook nog een bonte avond.

De kampweek van 2018 was van 11-18 augustus 2018. Wil je hier de foto’s van zien en de verslagen lezen? Word dan lid van de besloten Facebookgroep: Herculeskamp. Ook wordt er ieder jaar een kampboekje gemaakt waar we het thema prijsgeven en we nog een aantal tips delen. Het kampboekje van 2018 vind je hier.

Voor 2019 is de datum ook al bekend: zaterdag 18 augustus tot zaterdag 24 augustus. Zet deze datum dus alvast maar in je agenda!