Kamp

Herculeskamp

voor F-jeugd t/m A-jeugd

De vijfde week van de zomervakantie (regio midden basisschool) is de leukste week van het jaar, want dan is het weer zover: het Hercules jeugdkamp! Niet alleen alle jeugd kijkt uit naar deze leukste week van het jaar (van zaterdag t/m zaterdag), ook de kampleiding staat ieder jaar weer te trappelen om op kamp te gaan.

De locatie van het kamp is (al heel veel jaren) Kampeerboerderij Land van Kleef. Boer Paul, zijn vrouw Natascha en hun twee kinderen Tim en Joep, verwelkomen de Herculesfamilie ieder jaar met plezier. Ondertussen gaan we al ruim 65 jaar op kamp en dat betekent dan ook dat het kamp inmiddels als een geoliede machine draait. Met kampleiders en twee kokkies worden ongeveer 100 kinderen een week lang goed vermaakt en verzorgd.

Tijdens de kampweek staan er heel wat activiteiten op de planning; een sportdag, een rally, hutten bouwen en dan afsluiten met een bosspel, een zwembad-dag, (waar mogelijk) de bekende Efteling-dag en natuurlijk op het einde ook nog een bonte avond.

Wil je foto’s van de afgelopen jaren zien en de verslagen lezen? Word dan lid van de besloten Facebookgroep: Herculeskamp. Ook wordt er ieder jaar een kampboekje gemaakt waarin het thema wordt prijsgeven en we een aantal tips delen. Het kampboekje vind je (rond eind juni) op de besloten FB pagina.


inschrijfformulier kamp 2024