Gisteravond was het knusse clubgebouw van ons aller Hercules het decor voor het scheidsrechterscafé van het NHV, de succesvolle reeks van de bond waarbij tijdens een avondvullend programma o.a. een update werd gegeven over de werkgroep regionale officials in onze regio. Daarnaast werd een aantal spelregels uitgelicht tijdens een presentatie.

Er stond ook nog een formeel momentje op de agenda en dat werd een feestelijke aangelegenheid want scheidsrechter Aad Bekink kreeg te midden van o.a. een aantal collega-scheidsrechters uit deze regio de Gouden Fluit voor meer dan 40 jaar fluiten uitgereikt. Wat een geweldige mijlpaal!

Aad is sinds vorig jaar bij Hercules actief maar hij fluit zoals gezegd al meer dan 40 jaar handbal, waarbij hij zowel voor de bond als voor diverse verenigingen honderden wedstrijden in goede banen heeft geleid. En hij is natuurlijk nog niet uitgefloten want hij fluit nog steeds bondswedstrijden namens Hercules en daarnaast fluit hij ook breedtesport wedstrijden op zondag (C- en B- jeugd).

Ook voor Aad geldt natuurlijk dat we ontzettend trots zijn op deze prestatie en dat hij dit nog maar zolang mogelijk met veel plezier mag blijven doen, want zonder hem en al die andere scheidsrechters redt een vereniging het niet en kunnen al die jeugd- en seniorenleden geen wedstrijd spelen.

Uiteraard werd de avond afgesloten met een drankje en werd er nog even gezellig nagekletst!


Meer weten over het scheidsrechterscafé? Klik hier