“Kan je zelf goed handballen, speel je in een sterk team en hoe sterk zijn de andere teams in de competitie?, zijn belangrijke factoren die bepalen of het gaat lukken. Het komt dus niet zo vaak voor dat je nummer 1 wordt en als kampioen gehuldigd kan worden.

Als het gebeurt moet je dat koesteren en vieren. Hoe leuk is het dan als er niet één vereniging maar twee verenigingen kampioen kunnen worden. Dat gebeurt hopelijk aanstaande zaterdag als het combinatieteam van B&B Healthcare WHC-Hercules de kroon op het werk zet.

Wees niet bang om iets van de festiviteiten te moeten missen want je kunt dat maar liefst drie keer met ze vieren:

  • zaterdagavond bij de uitwedstrijd in Voorschoten tegen HVV’70.
  • Later op de avond samen met de hele selectie in de kantine van WHC
  • en als klap op de vuurpijl een spetterend kampioensfeest een week later op Boswijk. Dit in combinatie met een even spectaculaire Hercules Night waar we deze bijzondere gebeurtenis extra aandacht zullen geven.

Nu alvast een groot compliment voor het team, de staf en de technische mensen die er in geslaagd zijn om in het eerste jaar van de samenwerking al meteen het kampioenschap in de wacht te slepen. Dat zegt heel veel over de potentie die er in de samenwerking zit. Volgend jaar doen we het gewoon dunnetjes over met het tweede team!

Als we dit achter de rug hebben, kan alle aandacht naar de heren A jeugd die nog volop in de strijd is om het kampioenschap van de landelijke jeugddivisie. Een topprestatie die we dan ook goed gaan vieren.

Ik zie jullie allemaal graag bij één van de drie feesten.

Martin Swikker