Het gaat op TV en in de media alleen maar over Oranje en dan weet iedereen dat we Van Gaal en zijn mannen bedoelen. Maar Hercules is ook leverancier van Oranje! Het is natuurlijk supercool als je jaren hard gewerkt hebt om een goede handballer te worden en dat beloond wordt met trainen met de Nederlandse selectie op Papendal. Het is nog cooler als je dan ook wordt uitgenodigd om bij de wedstrijdselectie van Oranje HU17 te mogen behoren.

Bondscoach Edwin Kippers heeft 16 spelers uitgenodigd voor het 4 Nations Handball Trophy van de Heren U17. Dit toernooi wordt gehouden in het Belgische Lokeren. De tegenstanders op het toernooi zijn Luxemburg, Letland en België. Op woensdag 21 december reist de jeugdploeg af naar België.

Als Hercules zijn we super trots dat Marijn van de Ree, Daan van Vliet en Sil Klompé hun kwaliteiten mogen tonen in België. Mannen, dit is een beloning voor jullie harde werken en een groot compliment voor de manier waarop we de laatste jaren met de opleiding van jonge handballers bezig zijn.

Dit is niet alleen een groot compliment voor Marijn, Daan en Sil maar ook een inspiratie voor alle jongens van Hercules die daar al dicht tegenaan zitten. En laten we ook zeker de technische staf niet vergeten die elke week weer keihard aan de slag is met de mannen. Deze is ook voor jullie!

Zoek je nog een leuke activiteit voor eind december, ga dan onze mannen aanmoedigen in Lokeren.

SELECTIE U17 VOOR 4 NATIONS TROPHY IN BELGIË | Handbalstartpunt – Dé handbalwebsite van Nederland


Sil Klompé                              Marijn van de Ree                     Daan van Vliet