Mitchel Timmermans verlaat Quintus en keert terug naar zijn oude club WHC/Hercules. De 24-jarige, fysiek sterke handballer heeft drie seizoenen bij de Heulse ploeg gespeeld. ,,Een mooie tijd, maar het lijkt me leuk om nog één keer alles te geven met de gasten waar ik vroeger zo’n tien jaar mee heb samengespeeld.”

Timmermans heeft bij Quintus zowel in het Opleidingsteam als in de Hoofdmacht gehandbald. ,,Geweldige momenten, zoals de wedstrijden in de BENE-League en de Handbal NL-league. Ook mijn debuut tegen Aalsmeer en mijn eerste doelpunt bij Visé vergeet ik nooit meer. Maar ook de partijen in het Opleidingsteam, waarmee we meedraaiden in de top van de eerste divisie, waren bijzonder.”

MOOI VOORUITZICHT

De reden voor zijn terugkeer naar WHC/Hercules kan hij makkelijk uitleggen: ,,Ik weet niet hoeveel jaren ik nog wil handballen. Al eerder zat ik te denken aan stoppen. Het afgelopen seizoen had ik dat ook gedaan, maar toen ben ik in de winterstop toch weer aangesloten bij Quintus. Ik wil er nog één keer vol voor gaan samen met mijn vroegere teamgenoten van Hercules. Ik heb een fijne tijd gehad bij Quintus en zal vooral die gasten missen. Ik heb met hen een goede band opgebouwd.”

Bij WHC/Hercules ziet Timmermans, die vooral ook ijzersterk is in de dekking, een mooi vooruitzicht. ,,Een jonge groep die graag wil leren, met talenten en wat oudere spelers met ervaring. Met Wesley Hage en Nick Masmeijer als coaches vind ik het fijn werken. Ik denk, dat wij er met het Combinatieteam een mooi seizoen van kunnen maken. En daar wil ik graag aan bijdragen met alles wat ik bij Quintus heb geleerd.”

Coach Wesley Hage tevreden: ,,Wij zijn heel blij met de komst van Mitchell. Hij heeft ervaring opgedaan, is een aanwinst in de verdediging vanwege zijn kracht en kan ook aanvallend makkelijk scoren. Onze selectie wordt er nóg sterker door.”

AD SPORT/PETER LOTMAN  

Mitchel Timmermans verlaat Quintus en keert terug naar zijn oude club WHC/Hercules. De 24-jarige, fysiek sterke handballer heeft drie seizoenen bij de Heulse ploeg gespeeld. ,,Een mooie tijd, maar het lijkt me leuk om nog één keer alles te geven met de gasten waar ik vroeger zo’n tien jaar mee heb samengespeeld.”

Timmermans heeft bij Quintus zowel in het Opleidingsteam als in de Hoofdmacht gehandbald. ,,Geweldige momenten, zoals de wedstrijden in de BENE-League en de Handbal NL-league. Ook mijn debuut tegen Aalsmeer en mijn eerste doelpunt bij Visé vergeet ik nooit meer. Maar ook de partijen in het Opleidingsteam, waarmee we meedraaiden in de top van de eerste divisie, waren bijzonder.”

MOOI VOORUITZICHT

De reden voor zijn terugkeer naar WHC/Hercules kan hij makkelijk uitleggen: ,,Ik weet niet hoeveel jaren ik nog wil handballen. Al eerder zat ik te denken aan stoppen. Het afgelopen seizoen had ik dat ook gedaan, maar toen ben ik in de winterstop toch weer aangesloten bij Quintus. Ik wil er nog één keer vol voor gaan samen met mijn vroegere teamgenoten van Hercules. Ik heb een fijne tijd gehad bij Quintus en zal vooral die gasten missen. Ik heb met hen een goede band opgebouwd.”

Bij WHC/Hercules ziet Timmermans, die vooral ook ijzersterk is in de dekking, een mooi vooruitzicht. ,,Een jonge groep die graag wil leren, met talenten en wat oudere spelers met ervaring. Met Wesley Hage en Nick Masmeijer als coaches vind ik het fijn werken. Ik denk, dat wij er met het Combinatieteam een mooi seizoen van kunnen maken. En daar wil ik graag aan bijdragen met alles wat ik bij Quintus heb geleerd.”

Coach Wesley Hage tevreden: ,,Wij zijn heel blij met de komst van Mitchell. Hij heeft ervaring opgedaan, is een aanwinst in de verdediging vanwege zijn kracht en kan ook aanvallend makkelijk scoren. Onze selectie wordt er nóg sterker door.”

AD SPORT/PETER LOTMAN


Mitchell Timmermans vanaf volgend seizoen weer in het vertrouwde WHC/Hercules tenue