De Marketingcommissie heeft in afstemming met het bestuur een nieuwe leverancier gecontracteerd voor de Hercules kleding. Handbalshop is de nieuwe leverancier. Met gunstige afspraken voor de leden én voor de club.
In afstemming met Hercules wordt op dit moment de nieuwe online shop ingericht. Door de vakanties heeft dit enige vertraging opgelopen. We hopen dat de kleding vanaf half september te bestellen is. Levertijd is dan een paar werkdagen. Totdat de kleding leverbaar is, mag er gespeeld worden in een blauw broekje en een wit t-shirt. Onze excuses alvast voor het ongemak.

Een nieuwe kledinglijn
De kleding blijft van hetzelfde merk, Hummel shirts. De huidige Hummel shirts zijn echter binnenkort niet meer leverbaar. Het nieuwe shirt ziet er als volgt uit, rest tenue blijft hetzelfde:

De details voor het bestellen en de werking van de clubwinkel volgen later. Goed om te weten dat de shirts in de webwinkel besteld worden. De bedrukking wordt ook door de nieuwe leverancier uitgevoerd. Na bestelling wordt de kleding gebruiksklaar thuis afgeleverd.

De nieuwe kledinglijn betekent een overstap. Iedereen die gaat bestellen, ontvangt de nieuwe lijn. Heb je vorig jaar een nieuw tenue aangeschaft, dan kun je daar voorlopig in blijven spelen. We gaan een overgangsperiode afspreken.

Meer voorbeelden kledinglijn
Bijgaand alvast nog een paar voorbeelden van de nieuwe kledinglijn (meer info volgt)