Sinds Hercules Night IV is Hercules een sponsor rijker. Clipperms is o.a. gespecialiseerd in het leveren van geluids- en audiovisuele apparatuur. In het bijzonder voor Hercules wordt de geluidsapparatuur ingezet voor de omroeper van de avond en de muziek en tevens wordt er een volgspot bemand die de spelers tijdens de line-up even in de spotlights plaats bij het presenteren aan de fans.


Over Clipperms

In 1997 begonnen als specialist in technische begeleiding van evenementen, zowel kleine als grootschalige events, in heel Nederland en daarbuiten. Inmiddels is Clipperms, gevestigd te Woerden, uitgegroeid tot een allround facilitair evenementenbureau. Clipperms verzorgt licht, geluid, video & andere technische zaken.

Eigenaar René den Daas
De bedrijfsnaam Clipperms is voortgekomen uit Clipper Music Service. Deze naam kent zijn oorsprong uit de Clipper Disco Show, die ik ongeveer 45 jaar geleden begonnen ben als Discjockey.

Clipperms heeft naast oplossingen voor livestreams, on-demand diensten en/of hybride vergaderen ook oplossingen voor licht, geluid en video. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, zakelijk congres of festival, Clipperms heeft alle faciliteiten in huis om van jouw event een fantastisch succes te maken.

Voor vragen en/of contact met onze nieuwe sponsor, klik hier