De afgelopen maanden heeft Hercules in samenwerking met sponsor Suprevo hard gewerkt aan de lancering van de nieuwe website. En het resultaat mag er zijn! Vanaf vandaag is de oude website niet meer beschikbaar en is alle informatie overgezet naar deze nieuwe omgeving.

Al geruime tijd was de wens binnen de vereniging om de website onder handen te nemen. Niet alleen om hem overzichtelijker te maken voor bezoekers maar ook omdat onze sponsor Suprevo had aangegeven dat de nieuwe werkomgeving veel gemakkelijker zou worden voor onze webmaster. Begin dit jaar is de marketingcommissie daarom gestart met het inrichten van de nieuwe website. Suprevo maakte hiervoor het gehele design en de verdere invulling was aan de commissie.

Om de website zo toegankelijk mogelijk te maken voor de gehele vereniging, is input gevraagd aan alle commissies van Hercules. Er zijn allerlei wensen en suggesties binnengekomen en deze zijn allemaal zo goed mogelijk op de nieuwe website verwerkt. Zo is er voor ieder team een eigen pagina en is er een heel overzicht van alle contactpersonen per commissie. De lay-out is ook sterk veranderd. Er is nog maar één menu aan de bovenkant waardoor navigeren door website veel gemakkelijker zou moeten gaan. Daarnaast is ook het beeldmateriaal aangepast.

Graag willen wij Suprevo bedanken voor het ontwikkelen van deze mooie website en de ondersteuning die zij hebben geleverd tijdens de ontwikkeling.

Heb je suggesties voor de nieuwe site of zie je toch nog ergens een foutje? Laat het ons weten! Stuur even een mailtje naar: marketingcommissie@hercules-handbal.nl