Beste leden, ouders en supporters,

Wat een prima handbaljaar leek te worden, heeft toch weer last van de beperkingen die de crisis met zich mee blijft nemen. Het jaar begon zo mooi met het traditionele kamp wat weer succesvol is georganiseerd.

Dit was de aftrap voor een normale seizoenstart waar iedereen weer fijn kon handballen. Het opnieuw opstarten kostte voor de commissies wel wat moeite omdat het invullen van vrijwilligers een grote uitdaging is. Gelukkig is de vrijwilligerscommissie een campagne gestart die daar verandering in gaat brengen. We roepen iedereen op om als goed voornemen een vrijwilligersfunctie bij Hercules op het lijstje te zetten.

Handbal activiteiten

Er zijn op dit moment helaas maar erg weinig mogelijkheden beschikbaar. Alleen de herenselectie mag vanuit de topsport status onbeperkt trainen en de HS1 mag ook wedstrijden spelen. Kijk allemaal mee naar de livestream en moedig ze digitaal aan. De jeugd onder de 18 mag overdag buiten activiteiten ondernemen, een aantal teams negeert het slechte weer en is lekker aan de slag gegaan. We hopen dat er voor de sport binnenkort weer meer mogelijkheden ontstaan want daar wordt iedereen blij van.

Het beste voor het nieuwe jaar

Niet alleen op het sportveld wenst het bestuur en de commissies van Hercules jullie het beste, ook thuis en in het dagelijks leven hopen we dat we weer op zo kort mogelijke termijn terug kunnen naar onze oude, vertrouwde omgeving. Geen beperkingen maar mogelijkheden, daar gaan we voor. We blijven de actualiteit volgen en proberen zo snel mogelijk weer handbalactiviteiten op te starten.

We wensen iedereen een gezond 2022 toe en hopen elkaar snel weer te zien op de club.

Het bestuur van Hercules