Ook tijdens de coronacrisis kan Hercules gelukkig blijven rekenen op de financiële injecties van onze trouwe sponsoren. Helaas kunnen wij ze zelf door alle beperkingen momenteel geen Hercules Night of een andere, leuke activiteit aanbieden. Wat we wel kunnen, is ze bij jullie even extra onder de aandacht brengen. Dit keer vragen we jullie aandacht voor onze meesterdrukkers: Drukkerij Excelsior.

Drukkerij Excelsior bestaat sinds 1920 en is een professioneel en eigentijds familiebedrijf dat meegaat met de nieuwe ontwikkelingen in de grafische industrie. Zij vinden een goed persoonlijk contact met hun opdrachtgevers erg belangrijk en streven voortdurend naar verbetering van kwaliteit, service en snelheid.

Onderdeel van Drukkerij Excelsior BV is Naadloos-FotoBehang. “Naadloos-Fotobehang is behang zonder naden en bestaat uit één stuk dat speciaal voor u op maat wordt gemaakt. Uw persoonlijk fotobehang wordt altijd op één rol geleverd”.

En daarbij is Drukkerij Excelsior een zeer gewaardeerd sponsor en zijn veel telgen van de familie Houdijk nog steeds actief handballer en ware handballiefhebbers.